Team HGCC vinder Gentofte Cup 2024

Team HGCC vinder Gentofte Cup 2024

Gentofte Cup 2024 bød på en favoritsejr til Team HGCC med Kasper Bøge Jurlander, Alexander Qvist, skip Jacob Schmidt og Jonathan Vilandt. Holdet gik ubesejret gennem turneringen, men først efter et par tætte kampe mod Glashoch Rangers i gruppespillet og så mod Team Wikstones, som pressede juniordrengene ud i en spændende afslutning, hvor Jonathan Vilandt med sidste sten afgjorde finalen takke være en flot dobbelt takeout.

Glashoch Rangers fra Hamburg (med assistance fra GCC's Tobias Thune og Oliver Søe) vandt kampen om tredjepladsen med 5-2 over Team Tidmand, GCC.

Turneringen havde deltagelse af tolv hold med gæster fra New Zealand, Sverige, Tjekkiet og Tyskland. Som sædvanligt sørgede klubbens frivillige for en masse god stemning i varmestuen og med en last-minute overraskelse i form af en grillaften som afløsning for den sædvanlige festaften, der ikke var mulig at gennemføre fordi hele turneringen blev afviklet på de to baner i curlinghallen og derfor krævede seks runder fra tidlig morgen til sen aften lørdag.

Også en stor tak til klubbens isfolk for utrætteligt arbejde gennem hele weekenden.

Husk at sætte kryds i kalenderen ud for weekenden 12.-14. september 2025, hvor Gentofte Cup også markerer klubbens 50-års jubilæum.

Billeder: Søren Tidmand, Lene Popp og Are Solberg